Politica confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

SC BYE BYE TRAVEL SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.byebyetravel.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, BYE BYE TRAVEL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

BYE BYE TRAVEL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.byebyetravel.ro, prin efectuarea de rezervari si achizitionarea de pachete ale agentiei BYE BYE TRAVEL prin completarea formularului de contact etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de BYE BYE TRAVEL. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC BYE BYE TRAVEL SRL, STR. MAGURICEA NR. 15, BL. 8G, SCARA 1, PARTER, AP. 1, SECTOR 1, BUCURESTI.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, BYE BYE TRAVEL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin e-mail cu privire la ofertele BYE BYE TRAVEL; BYE BYE TRAVEL  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale BYE BYE TRAVEL si ale site-ului www.byebyetravel.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind BYE BYE TRAVEL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.byebyetravel.ro in urmatoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor achizitionate de dumneavoastra
  • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • efectuarii platii on-line;
  • asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Partener Portalturism.com