1 Decembrie Baile Felix

Hotel President

4
 
Transport
Perioada 27.11.2021 - 01.12.2021
 
25323
/ persoana / sejur 4 nopti

Situat lângă o pădure în oraşul balnear Băile Felix, acest hotel mare de 4 stele are 2 piscine şi un centru de wellness. Toate camerele spaţioase sunt dotate cu TV cu ecran plat şi aer condiţionat. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi.

Centrul spa al hotelului President are cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. Atât piscina în aer liber, cât şi cea acoperită sunt aprovizionate cu apă termală. La cerere, sunt disponibile masaje şi alte tratamente.

Camerele şi suitele au aparat de ceai/cafea şi baie privată. Unele camere oferă un balcon cu vedere la pădure sau la curte.

Hotelul serveşte un mic dejun tip bufet. Restaurantul asigură preparate din bucătăria internaţională şi are o terasă de vară tradiţională.

1260 LEI / persoana, loc in camera dubla standard / sejur 4 nopti / masa pensiune completa 

 

*Cina festiva cu meniu special inclusa in pret

Cazare 4 nopti;

Masa pensiune completa;

Cina festiva meniu special;

Acces gratit aquapark 2 zile / persoana / sejur;

Acces SPA si piscina interioara - in functie de normele COVID 19 in vigoare

Transport;

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

Serviciile de SPA si acces la piscina sunt disponibile in functie de reglementarile legislative in vigoare de la momentul cazarii cu privire la prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2. 

Solicita mai multe detalii!

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale.