Sf. Maria la Varsovia

Varsovia: orasul renascut din ruine!

3
 
Transportation
Period 04.03.2020-08.03.2020
 
199
euro/ persoana/ sejur

Golden Tulip Warsaw Centre se află la doar 4 minute de mers cu mașina de Centrul Internațional de Expoziții Expo XXI și la 15 minute de mers pe jos de Gara Centrală Varșovia. Acesta oferă camere cu aer condiționat și acces Wi-Fi gratuit. Dimineața, acest hotel de 4 stele oferă un mic dejun variat de tip bufet.

Camerele spațioase și moderne de la Golden Tulip includ aparat de ceai/cafea, biscuiți şi apă minerală. Toate sunt dotate cu frigider și fierbător electric. Baia include o cadă cu geam, care să vă permită să faceți un duș confortabil. În plus, camerele au TV cu canale prin satelit și Canal+.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la sauna hotelului și la o sală de fitness. Personalul de la recepţie este disponibil nonstop şi poate aranja servicii de spălătorie şi de transfer.

Restaurantul Branche, de la Golden Tulip, servește preparate internaționale, inclusiv opțiuni vegetariene și mâncăruri regionale, realizate cu produse locale.

Golden Tulip Warsaw Centre este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Muzeul Insurecţiei din Varşovia. Centrul istoric al Varşoviei se află la 3 km. De asemenea, hotelul este situat la 7,2 km de Centrul de Știință Copernicus, la 10,9 km de Wilanów, la 1,4 km de Centrul Comercial Zlote Tarasy și la 7,2 km de Stadionul Național.

199 euro/ persoana

4 nopti cazare, loc in camera dubla

masa: mic dejun

bilet avion Bucuresti- Varsovia- Bucuresti

1 bagaj de mana/ persoana/segment de zbor

Taxa aeroport : ~95 euro / persoana/ sejur

asigurare medicala + storno recomandate

1 bagaj cala: cca 40 euro/ persoana/ segment de zbor

excursii optionale

orice alt serviciu necuprins la Tariful include

Excursii optionale Varsovia:

Bilet Hop-On Hop-Off: 19 euro/persoana

Bilet intrare Muzeul de Istorie al Evreilor Polonezi: 9 euro/persoana

Bilet intrare Muzeul lui Chopin: 24 euro/persoana

 

Solicita mai multe detalii!

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale.