Oferta Craciun 2020

Hotel Finlandia, Pamporovo

4
 
Transport
Perioada 23.12.2020 - 27.12.2020
de la
 
125
/ persoana / 4 nopti

Situat în staţiunea de schi Pamporovo, în mijlocul pădurilor luxuriante de pini, elegantul Hotel Finlandia este la doar 800 de metri de teleschiuri şi de pârtii, iar centrul oraşului se află la mică distanţă.

În plus, un autobuz de transfer funcționează seara între hotel și Pamporovo. Finlandia oferă un centru de wellness și spa cu piscine și multe alte facilități, unde terapii de relaxare sau de tonifiere, masaje și programe speciale sunt efectuate de terapeuții profesioniști. Există, de asemenea, o gamă largă de facilităţi sportive, cum ar fi tenis de masă, biliard, jocuri electronice şi altele.

Restaurantul Classic, cu o capacitate de până la 130 de persoane, servește un bufet consistent de mic dejun și un meniu fix sau tip bufet seara. Restaurantul Barbecue oferă specialități delicioase la grătar și fripturi de miel, proaspăt preparate în fața ochilor dumneavoastră.

125 euro / persoana, loc in camera dubla standard / sejur 4 nopti, masa demipensiune, cina festiva de Craciun inclusa in pret

145 euro / persoana, loc in camera dubla deluxe / sejur 4 nopti, masa demipensiune, cina festiva de Craciun inclusa in pret

 

La cerere se poate adauga supliment de penisiune completa (cu cina festiva de Craciun inclusa in pachet) - 40 euro / persoana.

Cazare: 4 nopti;

Masa: demipensiune;

Cina festiva de Craciun.

Transport;

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

-

Solicita mai multe detalii!

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale.