Revelion 2021

Hotel Grand Hotel Bansko, Bansko

4
 
Transport
Perioada 29.12.2020 - 03.01.2021
de la
 
488
/ persoana / 5 nopti

Grand Bansko este un hotel de 4 stele situat în Bansko, la poalele munţilor frumoşi Pirin şi la 5 minute de mers cu maşina de telegondolă. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer la pârtiile de schi.

Grand Hotel Bansko oferă un bar în hol şi un cazinou cu masă de ruletă şi diverse aparate de joc.

Centrul spa premiat asigură camere de masaj, 4 saune diferite, un solar, o cadă cu hidromasaj, o cadă spa, o baie turcească şi o sală de relaxare. Vă puteţi bucura de o gamă largă de tratamente de sănătate şi de relaxare. De asemenea, există o varietate de piscine interioare şi exterioare, precum şi o piscină pentru copii interioară şi în aer liber. Pentru oaspeţii tineri, hotelul oferă un loc de joacă mare cu animatori profesionişti şi un club cu jocuri. Centrul de fitness din cadrul proprietăţii asigură echipamente de fitness de ultimă oră.

Proprietatea are un restaurant, care serveşte o varietate bogată de preparate locale şi internaţionale delicioase. De asemenea, oaspeţii pot achiziţiona permise de schi de la hotel şi beneficiază de transfer gratuit la pârtiile de schi.

Complexul Grand Hotel Bansko oferă servicii excelente, printre care transfer la centrul de schi din Bansko şi la satul Dobrinişte, închiriere de schiuri, instructori de schi şi ghizi montani. Oaspeţii pot lua parte la festivităţi tradiţionale, concursuri, expoziţii şi spectacole de muzică şi dansuri populare.

488 euro / persoana, loc in camera dubla standard / sejur 5 nopti, masa demipensiune si cina festiva de Revelion, incluse in pret

Cazare: 5 nopti;

Masa: demipensiune;

Cina festiva de Revelion inclusa in pret.

Transport;

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului.

-

Solicita mai multe detalii!

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale.