Descoperă Magia la Disneyland Paris

Întreaga familie este invitată să descopere Magia la Disneyland Paris.

Această destinație de vis aduce împreună povești îndrăgite, personaje de basm și aventuri incredibile pentru toți cei care își doresc să trăiască experiențe unice și memorabile. Indiferent dacă ești un iubitor al călătoriilor sau un visător înrăit, Disneyland Paris este locul perfect pentru a-ți îndeplini fanteziile copilăriei și pentru a crea amintiri de neuitat.

Cu două parcuri tematice captivante - Parcul Disneyland și Parcul Walt Disney Studios - Disneyland Paris oferă o varietate de activități și atracții pentru toate gusturile și vârstele.

Cele două parcuri tematice principale includ:

Parcul Disneyland: Acesta este cel mai mare și mai iconic parc din Disneyland Paris, împărțit în câteva zone tematice distincte:

Main Street, U.S.A.: O replică a unei străzi americane din secolul al XIX-lea, plină de magazine, restaurante și divertismente.

Adventureland: O zonă care te transportă în aventuri exotice, cu atracții precum Pirates of the Caribbean și Indiana Jones et le Temple du Péril.

Frontierland: Inspirat de Vestul Sălbatic American, această zonă găzduiește atracții precum Big Thunder Mountain și Phantom Manor.

Fantasyland: O lume fermecată dedicată basmelor clasice Disney, unde te poți întâlni cu personaje precum Cenușăreasa și Sleeping Beauty și poți explora castele magice și caruseluri fermecate.

Discoveryland: O călătorie în viitor și în trecut, cu atracții precum Space Mountain și Buzz Lightyear Laser Blast.

Parcul Walt Disney Studios: Acest parc este dedicat lumii filmului și divertismentului și este împărțit în câteva zone tematice:

Front Lot: Zona de intrare în parc, inspirată de Hollywoodul clasic, cu magazine și restaurante.

Backlot: O călătorie în lumea producției de filme, cu atracții precum Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy și The Twilight Zone Tower of Terror.

Toy Story Playland: Inspirată de universul filmelor Toy Story, această zonă oferă atracții și activități pentru întreaga familie.

Production Courtyard: O zonă dedicată efectelor speciale și tehnologiei din lumea filmului, cu atracții precum Armageddon: Les Effets Spéciaux și Studio Tram Tour: Behind the Magic.

Parcurile oferă o varietate de experiențe și aventuri pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă sau preferințe. De la întâlniri cu personajele preferate Disney și până la călătorii pline de adrenalină și spectacole impresionante, Disneyland Paris este o destinație magică pentru toți iubitorii de distracție și aventură. 

 

Avengers Campus este o altă destinație iconică și o extensie fascinantă a Parcului Walt Disney Studios. Inspirată de Universul Cinematografic Marvel, această zonă oferă o experiență extraordinară pentru fanii supereroilor și nu numai.

Avengers Campus este un loc unde vizitatorii se pot simți ca niște adevărați eroi, fiind invitați să se alăture echipei Avengers în lupta împotriva răului. Printre atracțiile și activitățile deosebite oferite în Avengers Campus se numără:

Avengers Headquarters: Acest complex impresionant este centrul activității în Avengers Campus. Aici, vizitatorii pot intra în contact cu supereroii lor preferați și pot participa la diverse experiențe interactive și evenimente speciale.

Web Slingers: A Spider-Man Adventure: O atracție captivantă și interactivă care îi plasează pe participanți în mijlocul unei bătălii împotriva roboților, alături de Spider-Man însuși. Utilizând mișcările corpului, vizitatorii pot trage pânze de păianjen virtuale pentru a neutraliza amenințarea.

Doctor Strange Sanctum: O experiență mistică și enigmatică, în care vizitatorii pot intra în Sanctuarul lui Doctor Strange și pot învăța secretele magiei și ale universului Marvel.

Restaurantul Pym Test Kitchen: Inspirat de lumea lui Ant-Man și a lui Wasp, acest restaurant inovator oferă preparate culinare unice și distractive, precum și porții "în miniatură" și "în maximă extensiune".

Întâlniri cu supereroii: Avengers Campus oferă oportunități unice de a întâlni și de a lua fotografii cu o varietate de supereroi Marvel, inclusiv Iron Man, Thor, Black Widow și multe altele.

Avengers Campus aduce în viață universul Marvel într-un mod interactiv și captivant, oferind o experiență de neuitat pentru toți fanii acestui univers extraordinar. Acesta este unul dintre cele mai recente adăugiri la Disneyland Paris și completează perfect gama de atracții și experiențe disponibile în cadrul Parcului Walt Disney Studios.