Oaspeții pot înota în apele strălucitoare ale piscinei în aer liber, se pot relaxa în zona relaxantă a piscinei și se pot bucura de soare în fericire. Bucurați-vă de toate mesele zilei în atmosfera relaxată a Restaurantului Mare Boutique, cu vedere la albastrul nesfârșit al mării Cretei. Restaurantul principal al hotelului servește totul, de la micul dejun american până la prânz și cina somptuos în stil bufet, sau vă puteți răcori cu băuturi răcoritoare, înghețate delicioase, cafea și gustări proaspete chiar lângă plaja de nisip a hotelului - de dimineața devreme până târziu seara.
Hotel Website: https://marebluesuites.com/

Localizare

Hotelul este situat vizavi de plajă, in statiunea Georgioupolis. Pitorescul oras Chania se află la aproximativ 45 km și orasul Rethymno se află la 30km.


Facilitati Hotel

Hotelul are o recepție cu program non-stop, un restaurant și o terasă, piscină; WiFi gratuit inclus; acces imediat la plajă; parcare gratuită; aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele; bar.


Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: aer condiționat şi un bar, TV cu ecran plat și CD player. Fiecare cameră are balcon.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala pentru fiecare adult/copil 2-12 ani.

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitate neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19).

Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre MARE BLUE SUITES, Creta, Grecia