Gavimar La Mirada Club Resort

Palma de Mallorca Spania
Es Forti, 07660, Cala d�Or, SPAIN
LOCALIZARE
Situat la doar 100 de metri de plaja Cala des Pou, La Aeroportul din Palma se poate ajunge in mai putin de 1 ora cu masina. 

FACILITATI
Receptia este deschisa nonstop si poate sa aranjeze mai multe servicii, cum ar fi inchirieri auto, lectii de scufundari si servicii de masaj. De asemenea, personalul de divertisment organizeaza diferite activitati.
In plus, aveti la dispozitie o parcare privata gratuita si un depozit de biciclete.
Oaspetii trebuie pur si simplu sa viziteze zona noastra de piscina cu terasele insorite, sezlongurile si umbrelele de soare. Va puteti bucura de o bautura racoritoare la bar de aici, in timp ce va asezati pe veranda.

Situat la doar 100 de metri de plaja Cala des Pou, Gavimar La Mirada Hotel and Apartments ofera o terasa mare la soare si o piscina in aer liber. Cu balcon mobilat sau terasa, apartamentele sunt dotate cu aer conditionat.

Acest hotel este conceput pentru vacantele de familie. Este compus dintr-o cladire principala si alte doua cladiri care sunt legate prin zone frumoase de gradina mediteraneana, cu peluze cu iarba si umbra binevenita a pinii si palmierii.

RESTAURANT
Complexul Gavimar La Mirada Hotel and Apartments are un restaurant bufet si un bar la piscina. In portul Porto Cari, aflat la 15 minute pe jos de apartamente, se gasesc diverse restaurante.

CAMERE
Apartamentele sunt luminoase si prevazute cu mobilier din lemn si ferestre mari. Fiecare apartament include o zona de lounge si un TV, precum si o chicineta utilata. Accesul la WiFi este disponibil la un cost suplimentar

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Gavimar La Mirada Club Resort, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate